Η εταιρία μας

H eXtreme mobile είναι εισαγωγική επιχείρηση με εξειδίκευση στην κινητή τηλεφωνία. Μία έμπειρη ομάδα είναι σε διαρκή αναζήτηση εγγυημένων προϊόντων από όλο τον κόσμο και συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές. Όλα τα προϊόντα μας έχουν εισαχθεί/εκτελωνιστεί νόμιμα στην Ελλάδα, έχουν περάσει από το χημείο του Ελληνικού κράτους όπου προβλέπεται και είναι πιστοποιημένα ότι είναι κατασκευασμένα από ασφαλή, μη καρκινογόνα υλικά κατασκευής, με έγκριση εισαγωγής από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τέλος έχουν περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας έτσι ώστε να είναι κατάλληλα και προπάντων ασφαλή, για τις συσκευές που απευθύνονται.

Στις μέρες μας ο καταναλωτής, στα ηλεκτρονικά καταστήματα, αντιμετωπίζει το φαινόμενο ενός ψυχρού εικονογραφημένου τιμοκαταλόγου, πολλές φορές παραπλανητικού, που αποσκοπούν μόνο και μόνο την πώληση.

Είμαστε δίπλα στο καταναλωτή, με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, πρόθυμοι να λύσουμε όλες σας τις απορίες αλλά και να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις, σχετικά με τα εγγυημένα προϊόντα μας. Σκοπός μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να χτίσουμε μαζί σας μακρόχρονους δεσμούς συνεργασίας.


Καλώς ήρθατε στην eXtreme-mobile

Η επωνυμία της εταιρείας είναι η παρακάτω:

eXtreme-mobile 

Εμπόριο Ειδών Κινητής Τηλεφωνίας

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Παναστασίου 8

ΤΚ: 12241 Περιοχή: Αιγάλεω

ΑΦΜ: 076439625 ΔΟΥ: Αιγάλεω

Τηλ: 2130041300 Κινητό: 6945426666 

e-mail: info@extreme-mobile.gr