Όροι χρήσης

eXtreme-mobile

Εμπόριο Ειδών Κινητής Τηλεφωνίας

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Παναστασίου 8

ΤΚ: 12241 Περιοχή: Αιγάλεω

ΑΦΜ: 076439625 ΔΟΥ: Αιγάλεω

Τηλ: 2130041300 Κινητό: 6945426666

e-mail: info@extreme-mobile.gr

 • Η extreme-mobile είναι νόμιμη εισαγωγική επιχείρηση με φυσική έδρα που διαθέτει και εκθέτει μέσω διαδικτύου προϊόντα προς λιανική και χονδρική πώληση από απόστασή ή και απευθείας από τη έδρα της.
 • Δεσμευόμαστε ως προς την πιστότητα των φωτογραφιών αλλά και την κατά το δυνατόν καλύτερη περιγραφή τους, με την επιφύλαξη εκούσιων λαθών που μπορεί να προκύψουν από λάθος τεχνικές προδιαγραφές από τους προμηθευτές μας, κακόβουλες επιθέσεις και τροποποιήσεις από τρίτους, ή τυχόν τυπογραφικών ή ορθογραφικών λαθών. 
 • Δεσμευόμαστε ότι είμαστε σε θέση και έχουμε την καλή διάθεση έτσι ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα μας και την εξυπηρέτησή μας.
Ακολουθούν οι όροι χρήσης που οφείλει να έχει διαβάσει και να έχει αποδεχθεί ο εκάστοτε συναλλασσόμενος:
 1. Οι Συναλλαγές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ασφαλείς και χρησιμοποιούμε το πιστοποιημένο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit που εξασφαλίζει το απόρρητο της μεταφοράς των προσωπικών σας δεδομένων για αγορές με πιστωτικές κάρτες.
 2. Επίσης τηρείται το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων των πελατών καθώς και των συναλλαγών τους. Κατά την συμπλήρωση μίας παραγγελίας οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να αποδεχτούν ή όχι την αποστολή ενημερωτικών εντύπων μέσω email newsletters (εκπτώσεις, νέα προϊόντα κ.α) Ακόμα και στην περίπτωση που αποδεχθούν να λαμβάνουν ενημερωτικά email έχουν την δυνατότητα να το ακυρώσουν αυτόματα σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων (Directiva 2002/58/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου)   
 3. Η extreme-mobile δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις παραλαβής της παραγγελίας που μπορεί να συμβεί για λόγους όπως εξαιτίας τρίτων ακούσια ή εκούσια, απεργιών, φυσικών φαινομένων ή άλλων λόγων και δεν έχει ευθύνη αστικής ,νομικής ή ποινικής φύσεως έναντι τρίτων που μπορεί να προκύψουν εξαιτίας αυτών.
 4. Η extreme-mobile δεν ευθύνεται αν κάποιο προϊόν από λάθος εκτίμηση ή άλλο εκούσιο λάθος, εμφανίζετε διαθέσιμο ενώ δεν υπάρχει στην αποθήκη της. Οφείλει να ενημερώσει άμεσα τον πελάτη και ο τελευταίος έχει δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας του εφόσον το χρονικό όριο της διαθεσιμότητας δεν είναι ικανοποιητικό.
 5. Όλα τα ηλεκτρονικά μας είδη, καλύπτονται από την εγγύηση των κατασκευαστών η οποία διαφοροποιείται ανάλογα με τον κατασκευαστή του κάθε προϊόντος. 
 6. Οι εμφανιζόμενες τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ (23%). Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις και ιδιαίτερα σε ορισμένες περιοχές η τιμή των προϊόντων διαμορφώνεται ανάλογα με τις νόμιμες μειώσεις ΦΠΑ που προβλέπεται από τον νόμο. 
 7. Σε  κάθε περίπτωση δυσλειτουργίας που προκύψει, καλύπτεται με εγγύηση από τον εκάστοτε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο
 8. Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα με ότι αυτό περιλαμβάνει αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της extreme-mobile και απαγορεύεται η κατά οποιονδήποτε τρόπο επαναδημοσίευση και χρήση υλικού από αυτό χωρίς την έγκρισή μας.